Lehet jobb, akár már holnap

Rehabilitációs edzés

Amikor edzésről beszélünk a legtöbben egyből fogyásra vagy izomépítésre gondolnak, pedig van azon túl is. Ezt csak azok tudják akik nap mint nap fájdalommal kelnek vagy korlátozott a mozgásuk. Ez lehet sérülésből, betegségből és egyéb okokból. Azért vagyok, hogy segítsek jobbá, élvezhetőbbé tenni a napokat és segítsem a felépülést a leghatékonyabban.

Számomra a rehabilitáció a hosszú távú fájdalommentes életet jelenti. 

Vannak fájdalmak amik banális okokból következnek be. Az orvostól úgy jössz ki 3 MR és 2 CT után, hogy nem találtunk semmit. Egy jó rehabilitációs edző ezeknek az okát tárja fel és kezeli a kompetenciáján belül, vagy tovább küld gyógytornászhoz. Illetve ha gyógytornásztól jöttél és a szintentartás a cél, ez is a feladatkörünk. Ezek az okok általában izomeredetűek. Itt az mr felvétel nem mutat kopást, repedést, törést, szakadást.. Ezekben az esetekben jövünk mi gyógytornász referenciahálózattal. 

 

Az első amit csinálok egy teljes felmérés rengeteg teszttel, ami alapján eldöntöm gyógytornászra van szükség vagy rám. 

Az emberi testre egy szakember holisztikusan tekint. Aki ebben a szakmában jártas tudja, hogy egy fájdalom sokszor nem onnan ered ahol található. Példaként felsorolok pár ilyen okot ami orvosi segítség nélkül kezelhető. 

A hiba többnyire a struktúrában és vagy nem megfelelő testtartásban keresendő. Példák : befelé vagy kifelé dőlő boka, térd nem megfelelő állása, medence nem megfelelő helyzete(előrebillenés, hátrabillenés fokozottan), felsőháti szakasz túlzott domborulata vagy csapott hát, illetve előre helyezett válltartás. Ha ezeket a testtartásbeli problémákat izmok túlfeszessége, illetve anatagonista izmok elgyengülése okozza akkor tudok segíteni neked. 

Az első alkalommal tesztek alapján sok minden kiderül, ha szükséges gyógytornászhoz küldelek, ha nem össze állítom a számodra megfelelő programot.

Szilágyi Péter

Privát edzőterem

Vélemények

Azért szeretek Petihez személyi edzésre járni, mert empatikus ember, türelmes és motivál edzés közben. Szakmailag képzett, nem csak a gépeket ismeri, hanem egyéb eszközöket is használ az edzés során. Nem hanyagolja el a diétás tanácsadást sem, felkészült e téren is.
Mörcz Andrea

Alkalmi árak és Bérletek

„Ha megálmodtad, én segítek megvalósítani.”

Mindent a mozgás öröme és szeretete miatt kezdtem el, hisz az maga az ÉLET. A legjobb tudásom szerint akarlak segíteni téged abban, hogy elérd a céljaidat, hiszen közben én is elérem a célomat. De mi is az? Hogy megérted a lényeget. Hogy megszereted a mozgást, a zsigereidben érzed azt a mérhetetlen örömöt, amit okoz, és megváltozik az életed! Hiszem, hogy minden nap kezedben a lehetőség, hogy megváltoztasd az életedet!

Jelentkezés

EMAIL

info@sziszkatraining.hu

TELEFON

06 30 924 78 45

CÍM

Force & Balance Mozgás stúdió

1141 Budapest, Fogarasi út 125.